Chord Shincan Surf Mancing

Bookmark and Share
D  A  G  D  A  D
Critane wong lagi mancing,rupane nganti koyo cacing,awake ambune kecing,yen ra entuk terus muring muring
Sing mancing nganti tenanan,menteleng nyawang kambangan,dasare sing golek umpan,di rewangi nganti blusukan


Matane sing mancing ngantuk,mergone ra ntuk entuk,wetenge wis nganti kluruk,tangane nyekeli bathuk
Senajan umpane uleriwake wis podo mblenger,sing mancing nganti lier lier,nganti cangkeme di rubung  laler
Strike kanan strike kiri sing narik ngati ati yen ucul gawe gelo ati
Strike dalam strike depan sing mancing nganti edan yen ucul misuh ra karuan

Sing njaring sing rodo pekok,wis ngerti iwake ketok,lha koq malah di sogok sogok koyo anu neng njero kathok

Matane do pating plirik,kancane yen entuk serik,ra trimo iwake cilik,jebul kolame iwake sitik
Strike kanan strike kiri sing narik ngati ati yen ucul gawe gelo ati
Strike dalam strike depan sing mancing nganti edan yen ucul misuh ra karuan
Strike kanan strike kiri sing narik ngati ati yen ucul gawe gelo ati
Strike dalam strike depan sing mancing nganti edan yen ucul misuh ra karuan
Iki lagu gur guyonan,yo sorry yen ra ke legan,sing penting tetep kekancan,ojo do jotos jotosan
Syalalala..lalalala..syalalala..lalalala..syalala..lalalalala..lalala..lala..lalala..lala..la..

{ 0 komentar... Views All / Send Comment! }

Poskan Komentar